Formę łatwo i szybko wykonamy z plastikowej butelki. Przecinamy butelkę wzdłuż.
Następnie dzielimy dolną część na krzyż. Łączymy dwie części jedna na drugiej, tworząc formę. Teraz przygotujemy krem:
Wlej mleko do garnka. Dodaj cukier, pudding w proszku i wymieszaj. Ugotujmy gęsty budyń. Do gorącego budyniu dodaj czekoladę i rozpuść, aby wymieszać. Ubij bitą śmietanę na stałą bitą śmietanę. Dodaj krem czekoladowy i wymieszaj ręcznie. Wlać do foremki (wlać około 1/2 kremu). Dodaj banany.
Wlej resztę kremu i wygładź. Teraz weźmy biszkopty i namoczmy je krótko w mleku. Przechowujemy na śmietanie. Odstaw deser do lodówki na 1 godzinę.
Po tym czasie przygotujemy lukier. Do miski włożyć białą i ciemną czekoladę oraz olej. Wymieszać w kąpieli wodnej.