Z tego przepisu można przygotować pyszne domowe ciasto. Niesamowity smak czekolady i bogaty krem zachwycą Twoją rodzinę i przyjaciół.

Każdą część możesz posmarować syropem w następujący sposób: Zagotuj 50 g cukru w 100 ml wody.

Rozprowadź 1/3 kremu na wierzchu ciasta.

Na wierzchu położyć drugi kawałek ciasta i delikatnie docisnąć, aby rozprowadzić jeszcze 1/3 kremu. Kontynuuj tę czynność, aż do wykorzystania wszystkich składników. Po zakończeniu pracy włóż ciasto do lodówki na czas przygotowania polewy. Doprowadź do wrzenia masło i mleko. Wmieszaj posiekany baton i kontynuuj mieszanie, aż się rozpuści.

Rozprowadź ją równomiernie na deserze i pozostaw do zastygnięcia. Pokrój w plastry i podawaj. Smacznego!

Czytaj dalej

error: Treść zabezpieczona !!