Odkrywaj kremowe cuda: banany, truskawki i mleko skondensowane czekają na ciebie, aby stworzyć niezwykle smaczny deser!
Krok pierwszy: Odrzuć myśl o szypułkach z truskawek! Odstaw je na bok, pokrój owoc na ćwiartki i przenieś do miski.
Następnie przywitaj swojego dojrzałego towarzysza – banana! Obierz go, pokrój w krążki i zaproś do miski pełnej truskawek.
Śmietanę – do dzieła! Wlej ją do głębokiej miski i ubij do momentu aksamitnej konsystencji.
Gdy śmietana jest już ubita, wprowadź do niej skondensowane mleko i jeszcze raz ubij. Następnie, weź blender do ręki i zmiksuj owoce, a następnie zanurz je w ubitą śmietanę, dokładnie mieszając wszystko.
Twoje kremowe, owocowe arcydzieło jest gotowe do przelewania do szklanej formy. Udekoruj wierzch dodatkowymi plasterkami truskawek. Na koniec, umieść formę w zamrażarce na pięć godzin. Po tym czasie, twoje niebiańskie danie deserowe jest gotowe do podania.