14 dni japońskiej diety – Japonki dzięki temu mogą stracić do 6 kg w ciągu dwóch tygodni.

Dzień 1

Śniadanie: kawa bez dodatku cukru;

Obiad: sałatka z kapusty doprawiona oliwą oraz dwa jajka ugotowane na twardo, do tego szklanka pomidorowego soku;

Kolacja: około 150 g smażonej bądź gotowanej ryby.

Dzień 2

Lunch: gotowana bądź smażona ryba, a do tego sałatka z warzyw – pomidora, kapusty i ogórka – doprawiona ziołami;

Kolacja: szklanka kefiru oraz kawałek (100g) ugotowanej wołowiny.

Dzień 3

Śniadanie: krakersy z czarną kawą;

Obiad: cukinia usmażona na roślinnym oleju;

Kolacja: surówka z kapusty z roślinnym olejem, 200g gotowanej wołowiny i dwa jajka.

Dzień 4

error: Treść zabezpieczona !!