14 dni japońskiej diety – Japonki dzięki temu mogą stracić do 6 kg w ciągu dwóch tygodni.

Obiad: 15g twardego sera (plasterek), trzy gotowane marchewki i jedno ugotowane jajko;

Kolacja: Świeże warzywa i owoce.

Dzień 5

Śniadanie: marchewki starte na tarce z sokiem z cytryny;

Obiad: szklanka pomidorowego soku i ryba smażona;

Kolacja: owoce wedle uznania.

Dzień 6

Obiad: gotowana pierś z kurczaka w dowolnych ilościach;

Kolacja: szklanka marchewki startej na tarce i dwa jajka.

Dzień 7

Śniadanie: herbata;

Obiad: owoce i 200g gotowanej wołowiny;

Kolacja: dowolna z wcześniej wymienionych propozycji na kolację – poza wołowiną.

Podczas całej diety spokojnie można pić kawę bądź herbatę w określonych ilościach oraz wodę mineralną niegazowaną w dowolnych ilościach. Półtora do dwóch litrów na dobę.

Dzień 8 

error: Treść zabezpieczona !!