14 dni japońskiej diety – Japonki dzięki temu mogą stracić do 6 kg w ciągu dwóch tygodni.

Obiad: sałatka z kapusty bądź marchewki i pierś z kurczaka w dowolnych ilościach;

Kolacja: szklanka startej marchewki i dwa jajka

Dzień 9

Śniadanie: marchewki starte na tarce  z wyciśniętym sokiem z cytryny;

Obiad: ryba gotowana lub smażona ze szklanką pomidorowego soku;

Kolacja: owoce w dowolnych ilościach.

Dzień 10

Obiad: jedno surowe jajko bądź pięć przepiórczych, trzy gotowane marchewki i kawałek sera;

Kolacja: dowolne owoce.

Dzień 11

Śniadanie: krakersy z kawą;

Obiad: smażone plasterki cukinii na oleju roślinnym.

Kolacja: sałatka z kapusty doprawiona olejem roślinnym, 200g wołowiny gotowanej, 2 jajka.

Dzień 12

error: Treść zabezpieczona !!