Wlej ciepłą wodę i mleko do miski, dodaj cukier, drożdże i wymieszaj trzepaczką. Następnie wsyp całą mąkę, sól i dobrze wymieszaj.
Wyrób miękkie ciasto. Dodaj oliwę z oliwek i dobrze wymieszaj. Przełóż do miski i odstaw na 30 minut do fermentacji.
W międzyczasie umyj, obierz i pokrój wszystkie warzywa. Następnie także pokrój piersi z kurczaka na małe kawałki. Całość włóż do miski, posól i posyp przyprawami. Dokładnie wymieszaj.
Ciasto podziel na kulki i ułóż obok siebie na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Następnie spłaszcz je dłońmi i na każdym kawałku ułóż łyżkę przygotowanego nadzienia.
Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz w temperaturze 200 ° C przez około 20 minut. Następnie wyjmij blachę i posyp wszystkie kawałki startym serem. Wstaw z powrotem do piekarnika i piecz kolejne 10 minut.