Rewelacyjny przepis na zupę bulionową. Przepis dietetyka. Pomaga mi szybko schudnąć. Ta zupa jest pyszna, a ja codziennie chudnę.

Gotowanie bulionu z kości zajmuje dużo czasu. Zależy to od sposobu przygotowania bulionu. W przypadku tradycyjnych przepisów gotowanie może trwać nawet cztery godziny. Szybkowar może skrócić czas potrzebny do ugotowania bulionu. Przy użyciu tego urządzenia gotowanie bulionu trwa około 2 godzin.

Najlepiej jest upiec kości przed gotowaniem. Kości należy piec przez co najmniej 15 minut. Sprawi to, że nasz rosół będzie miał lepszy smak i bardziej żywy kolor. Dzięki temu rosół będzie miał piękny, złocisty kolor. Mięso z kurczaka można zastąpić mięsem wołowym. 1,5 kg na 4 litry wody W zależności od indywidualnych preferencji smakowych mogą wystąpić różnice w stosowanych przyprawach.

Do przygotowania bulionu potrzebne będą następujące składniki:

  • 2 marchewki
  • Mięso z kością (w kawałkach).
  • Łodyga selera
  • Cebula
  • Gałązka tymianku
  • Trzy łyżeczki octu
  • Cztery ziarna pieprzu
  • liść laurowy
  • Około 1 cm startego imbiru

Reakcja skóry na rosół z kości

error: Treść zabezpieczona !!