W dużej misce podgrzej wodę do temperatury 35-40 stopni. Następnie dodaj drożdże i cukier. Mieszaj, aż cukier całkowicie się rozpuści.
Dzięki temu nie będziesz musiał wyrabiać ciasta. Zamiast tego szybko dodaj przesianą mąkę, aby ciasto stało się miękkie i puszyste. Dobrze wymieszaj. Dodaj miękkie masło i sól. Dobrze połącz wszystkie składniki.
Wyrabiaj ciasto drewnianą łyżką, a następnie rękami. Ciasto powinno być lepkie i miękkie. Następnie przełóż ciasto do miski. Przykryj miskę ręcznikiem kuchennym lub folią spożywczą. Pozostawić na co najmniej godzinę. Ciasto powinno podwoić swoją objętość.
Następnie zawiń je w ręcznik i odstaw na godzinę. Ciasto powinno być miękkie i puszyste. Można je wykorzystać do przygotowania innych ciast. Podzielić ciasto na małe kawałki, a następnie dodać nadzienie.